Menu
Your Cart

Bee Skins

Bee Skins

Product info

Waarom hebben we een alternatief nodig voor de huishoudfolie? Veel dieren ondervinden de dodelijke gevolgen van microplastische vergiftiging aan den lijve. En niet alleen vissen, schildpadden en zeevogels. Micro-plastics komen namelijk in het hele ecosysteem terecht, met alle gevolgen van dien.

De plastic soep kan maar op een manier tegen worden gegaan: door het gebruik van plastic te minimaliseren. Maar het is niet altijd comfortabel om een andere weg in te slaan. In het hectische dagelijkse leven is er weinig tijd om na te denken over een alternatief voor plastic folie. Maar elke kleine verandering telt, zo ook dit natuurlijke alternatief voor huishoudfolie.

Uit oude gegevens van onze grootouders blijkt zelfs dat bijenwasdoeken geen nieuwe uitvinding zijn: ze waren alleen vergeten. Dus laten we terugvallen op beproefde materialen - voor de natuur, onze aarde, onze kinderen en kleinkinderen!

Onze bijenwasdoeken bestaat uitsluitend uit katoen (gecertificeerd volgens de hoogste standaard), bijenwas (getest op residuen van schadelijke stoffen en pesticiden), organische jojoba-olie en natuurlijke boomhars. Onze bijenwasdoeken kunnen tot 1 jaar worden gebruikt, gewassen en hergebruikt. Daarna kunnen ze eenvoudig worden gecomposteerd of als natuurlijke ontsteker voor de haard worden gebruikt.

Milieu

Bij een duurzaam product moet natuurlijk ook de CO2-balans goed zijn. Daarom worden onze bijendoeken uitsluitend in Berlijn geproduceerd, verpakt in Berlijn en vanuit Berlijn verzonden. We gebruiken alleen Europese grondstoffen en vermijden bewust goedkopere alternatieven.
Brand: Beeskin
Bijenwasdoeken zijn het alternatief voor huishoudfolie. Met deze bijenwasdoek Large kun je gemakkelijk borden, schalen, schotels en voedingswaren bedekken. Voedsel blijft langer vers en je vermijdt het gebruik van plastic en aluminiumfolie.   Bijenwasdoeken van Beeskin worden met de hand gemaakt van..
8.95€
Ex Tax:7.40€
Brand: Beeskin
Bijenwasdoeken zijn het alternatief voor huishoudfolie. Met onze bijenwasdoek M kun je gemakkelijk ontbijtkommen, schotels en voedingswaren bedekken. Voedsel blijft langer vers en je vermijdt het gebruik van plastic en aluminiumfolie.   Bijenwasdoeken van Beeskin worden met de hand gemaakt van Europ..
7.95€
Ex Tax:6.57€
Brand: Beeskin
Uw Beeskin kan met de juiste zorg tot 1 jaar hergebruikt worden. Als het niet meer goed plakt of een beetje gebreken heeft, kunt u het gewoon thuis opfrissen. Natuurlijk kunt u onze reparatieset ook gebruiken om uw eigen bijenwasverpakkingen te maken. Zorg er wel voor dat je stoffen gebruikt die bio..
6.50€
Ex Tax:5.37€
Brand: Beeskin
Bijenwasdoeken zijn het alternatief voor huishoudfolie. Deze set bestaat uit drie verschillende maten: S (17 × 17) voor flessen, ½ citroen of om rozijnen/noten in te verpakken M (25 × 25) voor ½ avocado, een stuk kaas of kommen en schaaltjes M (35 × 35) voor salade, watermeloen of vers brood.  Voe..
15.95€
Ex Tax:13.18€
Brand: Beeskin
Bijenwasdoeken zijn het alternatief voor huishoudfolie. Met onze kleinste bijenwasdoek van Beeskin kunt u gemakkelijk kleine glazen, bekers, open verpakkingen en open wijnflessen bedekken. Voedsel blijft langer vers en je vermijdt het gebruik van plastic en aluminiumfolie.   Bijenwasdoeken van Beesk..
5.25€
Ex Tax:4.34€
Bijenwasdoeken XL - XL 35x65 cm Bijenwasdoeken XL - XL 35x65 cm
3-5 working days
Brand: Beeskin
Bijenwasdoeken zijn het alternatief voor huishoudfolie. De bijenwasdoek XL 35x65 cm is ideaal voor broden, grote kommen, ovenschotels en bakplaten. Voedsel blijft langer vers en je vermijdt het gebruik van plastic en aluminiumfolie.   Bijenwasdoeken van Beeskin worden met de hand gemaakt van Europes..
15.75€
Ex Tax:13.02€
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)