Menu
Your Cart

Mudis® kussen met een scheerwol kussenvulling 30x45cm

Mudis® kussen met een scheerwol kussenvulling 30x45cm
Top Brand 5-9 working days
Mudis® kussen met een scheerwol kussenvulling 30x45cm
29.95€
Ex Tax: 24.75€
  • Stock: 5-9 working days
  • Model: 10190-00
  • EAN: 7101124925699

Mudis® kussen met een Bio scheerwol kussenvulling.

Een echt lekker warm kussen van Mudis® voorzien van een extra katoenen inlet (net) dat gevuld is met biologische scheerwol. Mudis® kinderkussens met scheerwol ademen en ventileren uitstekend en daardoor nemen ze transpiratievocht op zonder klam aan te voelen. Het hoofdkussen voelt heerlijk zacht en warm aan en laat het zich uitstekend modeleren, terwijl het toch vormvast is, waardoor het een uitstekende ondersteuning geeft.
Het toepassen van een buitenhoes en inlet heeft als voordeel dat, na verwijdering van de inlet, de kussenhoes zonder kussenvulling uitgeklopt en gewassen kan worden. Bovendien vormt het kussen zich door de twee lagen stof nog makkelijker naar het lichaam.

Scheerwol als kussenvulling

De vacht van een Alpenschaap beschermt ‘s winters tegen de bitterste kou en in de zomer werkt het verkoelend. Het zelfde effect geeft een scheerwollenkussenvulling. Wol ventileert uitstekend, is hypoallergeen en kan tot wel 30% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen en snel weer aan de buitenlucht afgeven. De wolplukjes in het hoofdkussen reguleren de lichaamstemperatuur en de vochthuishouding van je lichaam terwijl je slaapt. 
De van nature in scheerwol aanwezige lanoline (wolvet) maakt de wol zelfreinigend, bacterie werend, vuilafstotend en heeft tevens een heilzame werking (anti reumatisch) op (nek)spieren en gewrichten.

Een Mudis® natuurkussen bevorderd een betere slaaphouding en een aangenaam slaapklimaat waardoor er minder kans is op vermoeidheidsverschijnselen, concentratie problemen, duizeligheid en lusteloosheid.

Anti-allergie. 
Mudis® producten zijn allergievriendelijk omdat alle gebruikte materialen vrij zijn van chemicaliën (G.O.T.S. gecertificeerd) en afkomstig van 100% biologische oorsprong. Alle natuur kussenvullingen zijn stofvrij gemaakt, geschoond en met hitte (behalve scheerwol, i.v.m. de lanoline) behandeld.

Duurzaam en gecertificeerd. 
De groene ristsluiting van de Mudis® kussenhoes staat voor; Vrij van schadelijke stoffen en kinderarbeid, Fairtrade, ambachtelijk geproduceerd en volledig recyclebaar.

Alle Mudis® natuur producten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen k.b.A. en G.O.T.S. gecertificeerd en de kussenvullingen zijn afkomstig van biologische oorsprong (k.b.A. en/of k.b.T., tenzij anders vermeld).

Kussen aanpassen en onderhouden: 
• Kussenvulling aanpassen: De hoes en inlet sluiten met een rits, zodat er makkelijk kussenvulling verwijderd of er weer in gestopt kan worden. Zo kun je de hoogte en de hardheid van het kussen precies naar wens aanpassen. 
• Kussen luchten: Het natuurkussen is luchtend weer fris te maken en door het op te schudden verdelen de wolplukjes zich weer gelijkmatig over de natuurvulling. Zo behoud het Mudis® scheerwolkussen zijn unieke eigenschappen en heeft u er jarenlang plezier van.
 Indien de wolvulling naar verloop van tijd wat vaster wordt zijn de wolplukjes eenvoudig weer wat uit elkaar te halen.  
• Kussenhoes en sloop wassen: Na verwijdering van de inlet, met de kussenvulling, uit de buitenhoes kan deze (en de sloop) op 60°C gewassen worden. Hoes en sloop mogen niet in de droger.
• Kussenvulling vervangen: Indien nodig kan er een kant-en-klare inlet met een verse kussenvulling via onze website besteld worden.
Mudis® staat voor kwaliteit:Daarom garandeert Mudis® altijd bij geconstateerde materiaal of productiefouten een vervangend product.

Specificaties:

• Ecologisch kussen met een extra inlet, afm. 30x45.
• Kussenhoes: 100% katoen (aangenaam glad) k.b.A., 200 g/m² (v.v. een ritssluiting, ongebleekt en ongeverfd).
• Hoofdkussenvulling: biologisch katoenen inlet gevuld met Bio scheerwol k.b.T..
• Kenmerken van de kussenvulling: los-ondersteunend-ventilerend-orthopedisch-masserend. 
• Geschikt voor alle slaapposities. 
• Ambachtelijk en Fairtrade gemaakt door het atelier van Mudis®.

Kortom:

Een Mudis® kussen is fijn om op te slapen, goed voor de gezondheid, gebruiksvriendelijk, ecologisch en daarom niet schadelijk voor mens en milieu.

Bed/pillow/blankets
Filling Sheep shearing wool flakes
Size 30x45 cm

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha