Menu
Your Cart

Beeskin

Brand: Beeskin
Bijenwasdoeken zijn het alternatief voor huishoudfolie. Met deze bijenwasdoek Large kun je gemakkelijk borden, schalen, schotels en voedingswaren bedekken. Voedsel blijft langer vers en je vermijdt het gebruik van plastic en aluminiumfolie.   Bijenwasdoeken van Beeskin worden met de hand gemaakt van..
8.95€
Ex Tax:7.40€
Brand: Beeskin
Bijenwasdoeken zijn het alternatief voor huishoudfolie. Met onze bijenwasdoek M kun je gemakkelijk ontbijtkommen, schotels en voedingswaren bedekken. Voedsel blijft langer vers en je vermijdt het gebruik van plastic en aluminiumfolie.   Bijenwasdoeken van Beeskin worden met de hand gemaakt van Europ..
7.95€
Ex Tax:6.57€
Brand: Beeskin
Uw Beeskin kan met de juiste zorg tot 1 jaar hergebruikt worden. Als het niet meer goed plakt of een beetje gebreken heeft, kunt u het gewoon thuis opfrissen. Natuurlijk kunt u onze reparatieset ook gebruiken om uw eigen bijenwasverpakkingen te maken. Zorg er wel voor dat je stoffen gebruikt die bio..
6.50€
Ex Tax:5.37€
Brand: Beeskin
Bijenwasdoeken zijn het alternatief voor huishoudfolie. Deze set bestaat uit drie verschillende maten: S (17 × 17) voor flessen, ½ citroen of om rozijnen/noten in te verpakken M (25 × 25) voor ½ avocado, een stuk kaas of kommen en schaaltjes M (35 × 35) voor salade, watermeloen of vers brood.  Voe..
15.95€
Ex Tax:13.18€
Brand: Beeskin
Bijenwasdoeken zijn het alternatief voor huishoudfolie. Met onze kleinste bijenwasdoek van Beeskin kunt u gemakkelijk kleine glazen, bekers, open verpakkingen en open wijnflessen bedekken. Voedsel blijft langer vers en je vermijdt het gebruik van plastic en aluminiumfolie.   Bijenwasdoeken van Beesk..
5.25€
Ex Tax:4.34€
Bijenwasdoeken XL - XL 35x65 cm Bijenwasdoeken XL - XL 35x65 cm
3-5 working days
Brand: Beeskin
Bijenwasdoeken zijn het alternatief voor huishoudfolie. De bijenwasdoek XL 35x65 cm is ideaal voor broden, grote kommen, ovenschotels en bakplaten. Voedsel blijft langer vers en je vermijdt het gebruik van plastic en aluminiumfolie.   Bijenwasdoeken van Beeskin worden met de hand gemaakt van Europes..
15.75€
Ex Tax:13.02€
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)